Teamon 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2006 Jaki hosting jest potrzebny pod sredni sklep internetowy? Glownie chodzi mi o transfer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2006 Ile zapłacę za wymianę tłumika? Chodzi mi głownie o części nowe. Potrafisz odpowiedzieć na to pytanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2006 Jaki hosting jest potrzebny pod sredni sklep internetowy?Glownie chodzi mi o transfer. Transfer to najmniej istotna sprawa w sklepie. Teraz firmy dają go tyle że można nim ściany tapetować. Najważniejsze jest bezpieczeństwo danych i stabilnoścć platformy hostingowej oraz jej szybkość. Serwery w USA od razu odpadają, Musisz zdecydować się na coś na poziomie progresso czy nazwa.pl Ważna jest też możliwość wykupienia certyfikatu SSL (porządnego) oraz backup danych serwera wykonywany w miarę często. Skrypt sklepu musi być bezpieczny i jeśli jest to opensource to systematycznie uaktualniany do nowych wersji. Dobre sklepy www (znam jeden z Wrocka) obsługuje 4-6 i więcej świetnych informatyków na pełnym etacie. Jeśli nie weźmiesz tego pod uwagę to wyprodukujesz chłam jakich wiele na rynku. Nikt w kiepskim sklepie nie robi zakupów one są jako witryny hobbistyczne a w Polsce 95% kasy goli kilkadziesiąt dużych sklepów i witryn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach