m.gliszczynska 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2016 (edytowany) Na sprzedaż aktywne, zarobkowe forum internetowe. Domena cztero literowa, przyjazna i dobrze pozycjonowana w google. Posiada dobra załogę, która steruje forum i chętnie wspierają. Miesięcznie 20 tys uu. Forum zarabia przez wykup bannerów przez firmy. Po adres zapraszam na PW oraz po więcej informacji. Inwestycja zwróci się w 2 miesiące ew. 3. Nie podaje adresu żeby pózniej Google nie miało za złe, ze forum laduje w sprzedaż. Edytowano Luty 22, 2016 przez m.gliszczynska (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2016 bicek oszuście kogo znów próbujesz nabrać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.gliszczynska 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2016 Nie mam już zamiaru nikogo nabrać, dostałem za swoje nie wytłumaczalne zachowanie. Kończę z jakimikolwiek "biznesami" w sieci. Chce po prostu oddać forum w dobre ręce, a przy okazji odebrać swoje pieniądze. I tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EvoBattle 33 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2016 Widać po nicku, że masz uczciwe zamiary droga Pani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.gliszczynska 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2016 Jakoś musiałem utaic choć tutaj przez chwile swoją prawdziwa twarz na to, by moc wystawić ogłoszenie. Ale cóż, kłamstwo ma krotki nogi, lecz także nie zamierzam niczego ukrywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EvoBattle 33 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2016 Ja Ci mówię Bicek, ty to fajny chłopak jesteś, ale zboczyłeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.gliszczynska 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2016 Miło mi to słyszeć, naprawdę daje to do myślenia. Powiem tyle, podjąłem już pewne kroki w tym, bo "wyzdrowieć" z chorego "biznesu". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.gliszczynska 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2016 Tylko do JUTRA cena 600zl. Forum - MYGO.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.gliszczynska 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2016 W pakiecie dorzucę domenę oraz bazę danych itbeta.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.gliszczynska 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2016 Zapraszam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 23, 2016 A coś swojego sprzedasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.gliszczynska 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2016 Zapraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2016 Sprawa jest prosta - zupełnie oficjalnie , napisz do mnie. Przetransferujemy domeny ,jak transfer się zakończy podeślesz dane a ja wykonam przelew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2016 Cesja mnie nie interesuje, potrzebuje fizyczne kody do przeniesienia dla dwóch domen o których wspomniałeś. Po przeniesieniu dane for i wykonam przelew. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Luty 24, 2016 itbeta.pl? To to śmieszne forum na nulledzie gdzie sprawa poszła na policję bo miałeś ogólnodostępnego backdora? Dobra a tak na poważnie to masz w ofercie coś swojego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2016 Raczej http://www.webhostingtalk.pl/topic/53655-sprzedam-reklame-na-stronie-internetowej/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2016 (edytowany) Raczej http://www.webhostingtalk.pl/topic/53655-sprzedam-reklame-na-stronie-internetowej/ Widzę że dalej kręci. Czyli moja oferta nie aktualna. Edytowano Luty 24, 2016 przez SiXwishlist (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.gliszczynska 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2016 Ogłoszenie sprzedaży nieaktualne. @Filipisiu - nawet nie będę tego komentował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2016 Nabrałeś się na super zarobki:) Naiwnych jednak nie brakuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2016 Młody chłopak, zdjęcia na FB, Instagramie i innych portalach są, do tego zgodne. Ktoś go zgłaszał, ale znając życie połowa umorzone, a reszta za 15 lat ruszy do przodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2016 https://www.facebook.com/joachim.biecuszek hmm ? jechać i nakopać gnojkowi do dupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2016 (edytowany) https://www.facebook.com/joachim.biecuszek hmm ? jechać i nakopać gnojkowi do dupy To już pod groźby podpada. Każdy może mieć jakieś przemyślenia, ale część z nich zachowałbym dla siebie samego i nie obnosiłbym się z nimi Edytowano Luty 28, 2016 przez HaPe (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metrowy 18 Zgłoś post Napisano Luty 29, 2016 Nie nabrałem się na żadne super zarobki, a zwyczajnie kupowałem portal. A mógłbyś opisać sposób zakupu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EvoBattle 33 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2016 Witam.Mnie też skubaniec chciał oszukać, ale złożyłem zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa, wydział kryminalny odwiedził tego faceta, po czym chłopak zwrócił pieniądze, dlatego też poprosiłem o zamknięcie sprawy, gdyż miałem nadzieję, że to go czegoś nauczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SchErk 16 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2016 Podpisalismy umowe. Co najlepsze - podpisalem umowe z niejakim Adrianem C. Gosciu mial nawet kopie dowodu osobistego tego czlowieka, dlatego sprawa jest grubsza, bp wydaje mi sie, ze sie podszyl i wykorzystal cudze dane/dokumenty. Dowody dostępne są od reki, gdyż 3/4 debili ma takie same hasła do emaili i udostępnia dane poufne/prywatne przez emaily, które są wykorzystywane do wszystkich rzeczy.! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach