Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Luty 21, 2016 Adres forum to: http://webhostingzone.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lindsey 19 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2016 Good job Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2016 Wow, super, po raz 5000 powstało nowe forum o web hostingu nie różniące się niczym i które upadnie za jakiś czas (0,7 Jacka mogę na to obstawić). Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Luty 21, 2016 Wow, super, po raz 5000 powstało nowe forum o web hostingu nie różniące się niczym i które upadnie za jakiś czas (0,7 Jacka mogę na to obstawić). Powodzenia Karton wódki od siebie dorzucę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 21, 2016 Wow, super, po raz 5000 powstało nowe forum o web hostingu nie różniące się niczym i które upadnie za jakiś czas (0,7 Jacka mogę na to obstawić). Powodzenia Podaj 15 polskich for o webhostingu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2016 Były, już ich nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 21, 2016 Fora gdzie przewija się tematyka hostingu jako temat główny bądź dodatkowy: - WebHostingTalk.pl - WebHostingZone.pl - Optymalizacja.com - przemo.org Wymieniłem te większe, najbardziej znane. Chociaż w przypadku WHZ to może nieco przesadziłem bo dopiero teraz gros ludzi dowiedziało się o istnieniu tego forum. Dodam też że forum powstało ponad rok temu i jakoś uparcie wciąż się trzyma Były, już ich nie ma. Były ale się zmyły, źli murzyni je pożarli. Podaj chociaż nazwy, spróbujemy sobie przypomnieć czy coś one nam mówią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2016 (edytowany) No tylko by nie było to forum zbyt tendencyjne, jak to się często zdarza. W każdym bądź razie życzę jak najlepiej. Edytowano Luty 21, 2016 przez www.mzone.uk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Luty 21, 2016 A gdzie je trzymać? W serwerze w piwnicy? Nie reprezentuję żadnej firmy, zapewniam, że merytoryczność i rzetelność to główna misja tego forum a nie polityczno-marketingowe gierki fioletowej firmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JustITUser 1 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2016 Co wyróżnia to forum? Uważasz, że może współistnieć z WHT pomimo iż jest jego kopią? Nie zrozum mnie źle. Życzę sukcesu i fajnie, że ludzie próbują mimo iż w obecnych czasach fora mają ciężko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EvoBattle 33 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2016 (edytowany) Wyróżnia ich forum fakt, że wyrwali idealny moment na promocję. WHT ma problemy z działaniem, a oni są otwartą alternatywą. Czy to, że nosisz buty Adidasa, to już fakt, że Nike ma się przestać promować, bo przecież i tak wszyscy mają Adidasy? A może Adidasy się zepsują, a Nike okaże się twardsze? Więcej wiary w nowe projekty. Bo wam wyślę sandałki. (Piszę tylko do tych, co nie wierzą w alternatywę czegokolwiek). Edytowano Luty 22, 2016 przez EvoBattle (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 22, 2016 Wyróżnia ich forum fakt, że wyrwali idealny moment na promocję. WHT ma problemy z działaniem, a oni są otwartą alternatywą. Czy to, że nosisz buty Adidasa, to już fakt, że Nike ma się przestać promować, bo przecież i tak wszyscy mają Adidasy? A może Adidasy się zepsują, a Nike okaże się twardsze? Więcej wiary w nowe projekty. Bo wam wyślę sandałki. (Piszę tylko do tych, co nie wierzą w alternatywę czegokolwiek). W dodatku na każdym forum mogą trafić się inni ludzie = inne ciekawe tematy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsch 122 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2016 Konkurencja jest zdrowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blenders912 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2016 Bardzo dobre przejrzyste forum o hostingu dobra robota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach