oliver84 3 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2016 Witam! Nie wiem czy dobrze nazwałem temat, ale chodzi o to, że niedawno żaden z cmsów (np phpbb3)na moim serwerze www postawionym na apache ubuntu nie zapisuje plików do folderu cache. Ma ktoś pomysł co mogłem zepsuc? zaznaczam, że jestem początkujący w temacie serwera www Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2016 Uprawnienia zapisu do folderu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oliver84 3 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2016 są zapomniałem dopisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oliver84 3 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2016 Nie mam juz pomysłów. Przeinstalowalem Apache, php i dalej nie zapisuje plików cache :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 22, 2016 A w konfigu skryptu ustawiłeś zapis? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oliver84 3 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2016 Wszystkie skrypty maja wlaczony zapis i żaden tego nie robi. Same nagle przestaly zapisywać do folderu cache Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2016 To może sprawdź logi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oliver84 3 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2016 to bylo pierwsze za co się zabralem i brak bledow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oliver84 3 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2016 (edytowany) Problem roziwazany mialem dwa takie same foldery z cms-ami. Taka kopia zapasowa była zrobiona no i po upgrade systemu byl potrzebny restart, a folder byl podpiety symlinkiem Edytowano Luty 22, 2016 przez oliver84 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach