Equilibrium rozg. 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2016 Witam, chcę wykonać transfer domeny .pl z nazwa.pl do ovh.pl. Powodem jest cena. otrzymaniu kodu auth ile trwa? Czy przy transferze coś się traci np. alexa rank czy page rank? Czy mogę zrobić to nawet 20 dni wcześniej nie tracąc terminu przedłużenia? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2016 Domena zmienia tylko operatora. Nie ma to wpływu na czynniki rankujące. Możesz 20 dni wcześniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Equilibrium rozg. 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2016 Dzięki. Temat do zamknięcia. Rep nie mogę dać bo mało postów, ale będę pamiętał . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2016 Zapomniałem dodać - przy transferze domeny .pl nie tracisz jej ważności, data wygasania pozostaje bez zmian. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach