Saturn 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2006 Witam, Poszukuje dobrego rejestratora, który nie oszukuje, jest znany, i nie klamie. Oprócz AZ.pl, Bo napotkalem się na zle opinie tego rejestratora. Potrzebuje domeny .info, Do 20 zl. Znacie takiego rejestratora? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2006 Hmm, u az.pl utrzymuje ok 10 domen juz rok, i nie mogę powiedzieć nic złego o tej firmie No może tylko to, że ich pomoc techniczna (emailowa czy też LiveChat) jest na tragicznym poziomie. Ale zawsze jest pomoctelefoniczna w godzinach pracy, z której zazwyczaj udaje mi się skorzystać. Jednak przy samych domenach nie jest tak bardzo potrzebna ta pomoc - bardziej odradzał bym kupowanie tam hostingu, o ile za tą część działalności odpowiada ta sama kadra administratorów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2006 Jako rejestraora domen polecam rejestracjadomen.pl - szybko i fachowo;) wplacilem pieniazki, wyslalem skan druczku - i za ten skan juz byla zarejestrowana domena, chociaz jeszcze poeniazkow nie distali zapewne. Do do info - ovh rejestruje za grosze, darmowe i szybkie wydanie authinfo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2006 W az.pl podoba mi się jednak funkcja wirtualnego konta, które można uzupełniać kartą kredytową i większość domen można zarejestrować automatycznie od ręki, bez ingerencji administracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Homzik 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2006 ja uzywam http://rejestrator24.pl i nie narzekam... do odnowien sa najtansi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach