WAR 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2016 (edytowany) moja domena : CounterWorld.pl Witam posiadam domene na az.pl natomiast hosting na unixstorm Na az.pl wydaje mi się ze wszystko zrobiłem jak nalezy, dodałem dns'y:Ns1.unixstorm.orgNs2.unixstorm.org Na unixstorm, utworzyłem nową domene counterworld.pl, wgrałem do niej instalator mybb do public_html no i problem polega na tym ze gdy wpisze w przeglądarkę CounterWorld.pl niestety ukazuje się logo unixstorm + tekst Witaj na stronie counterworld.pl Aby zmienic te strone na wlasna, umiesc swoje pliki w katalogu public_html tej domeny. Strona działa mi tylko pod linkiem " http://counterworld.pl/index.php " ... chciałbym zeby obeszło się bez tej koncówki /index.php PS. Nie wiem gdzie drzemie problem, Proszę o pomoc, z góry dziękuje. Edytowano Luty 12, 2016 przez WAR (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2016 Usuń z katalogu public_html plik o nazwie index.html (lub index.htm) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WAR 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2016 kurde no nie wierze, taka pierdółka a poświęciłem na to tyle czasu, dzięki wielkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2016 Polecam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach