arct 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2016 (edytowany) Witam wszystkich! Mam pytanie: czy znacie skrypty forum/CMSy, które mają dodatki pozwalające na wysyłanie Facebookowych powiadomień push? Chodzi mi konkretnie o sytuację, gdy jeżeli na forum zostanie dodany jakiś nowy temat, albo na blogu nowy post, aby zarejestrowany użytkownik dostawał o tym powiadomienie na FB. Wiem, że są do tego zewnętrzne aplikacje (takie jak pushed.co) ale zależy mi na bezpośredniej integracji z FB. Edytowano Luty 8, 2016 przez arct (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2016 Wordpress? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arct 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2016 Właśnie szukam w repo wtyczek wordpressa, ale nie znalazłem nic, czego potrzebuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2016 O ile dobrze pamiętam, to kiedyś przez chwile była taka mało znana wtyczka, niestety nie pamiętam jej nazwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach