Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2016 (edytowany) Witam, Jako, że nie używam go od samego zakupu w dniu gdy był w cenie przysłowiowego "kebaba". Przez ten cały czas stał tam serwer TeamSpeak 3 i od około 8 miesięcy BF 1942. Uptime samego serwera TeamSpeak Uptime:332 days 17 hours 29 minutes 7 seconds Wysokość opłaty za serwer w najniższym pakiecie czyli 3 miesiące: 3 m-c 47.97 PLN netto / 59.00 PLN brutto Serwer ważny do: 02.04.2016 (czyli prawie 2 miesiące). Na KS-2G nigdy nie narzekałem, czy jakieś pady, czy problemy. Przez bardzo długi czas opłacałem serwer, aby go nie stracić ale do tej pory nie wymyśliłem wykorzystania go. Za taką cenę nie ma nic lepszego. Parametry z panelu OVH: Procesor Intel® Atom CPU N2800 @ 1.86GHz Rdzenie : 4 Cache : 512KB RAM 1x 2048MB Dyski 1 x 500 GB Płyta główna DN2800MT Datacenter GRA 1 IP mogę podać na PW (dla sprawdzenia czy nie jest na Blackliscie czy gdzieś indziej). Widzę, że jest opcja zmiana właściciela i można wybrać serwer dedykowany (nie wiem czy przy Kimsufi i tym serwerze to działa - nie miałem jak sprawdzić). Jeśli nie, to podam login i hasło do swojego konta na OVH (mam tam 2 domeny i nie są mi potrzebne). Cena jaka mnie interesuje to 120 zł (myślę, że cena jest w porządku tym bardziej, że serwer jeszcze jest opłacony na prawie 2 miesiące). Zapraszam do kontaktu poprzez PW (dostaję powiadomienie na maila o PW więc nie ma sensu podawać maila). Pozdrawiam Edytowano Luty 6, 2016 przez Groszeq (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2016 To są parametry KS-1. KS-2 miał 4GB pamięci i 1TB dysk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2016 To są parametry KS-1. KS-2 miał 4GB pamięci i 1TB dysk. Mój błąd pisząc KS-2 bo to chyba jest KS-2G (KS to skrót od Kimsufi?). Nie znam się za bardzo bo to był mój jedyny serwer dedykowany zakupiony w OVH. Z panelu OVH: Dzierżawa serwera Kimsufi 2G Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2016 Ile kosztuje odnowienie na rok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2016 Ile kosztuje odnowienie na rok? 143.88 PLN netto / 176.97 PLN brutto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2016 To jest najprawdziwszy kebab za niecałe 15zł miesięcznie. Dobra okazja, jeśli ktoś takiego serwerka nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2016 177zł/rok? Chyba 177€... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2016 Wszystko, co napisał, pokrywa się z moim kebabem. Waluta również. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2016 Chyba, że KS1. Bo już się pogubiłem w tych zeznaniach szczerze mówiąc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metrowy 18 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2016 Cena jaka mnie interesuje to 120 zł (myślę, że cena jest w porządku tym bardziej, że serwer jeszcze jest opłacony na prawie 2 miesiące). cena jak cena , ja za tyle miałem opłacony prawie na rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2016 Chyba, że KS1. Bo już się pogubiłem w tych zeznaniach szczerze mówiąc... Wszystko się zgadza: OVH nazywa kebabowego KS-1 "Kimsufi 2G". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2016 cena jak cena , ja za tyle miałem opłacony prawie na rok Gratuluję z całego serca, ale to nie temat o tym. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2016 To jest ta najbardziej cebulowa promocja w OVH na jaką można się było natknąć, w wakacje 2013, i to jeszcze pod szyldem OVH a nie kimsufi (w sensie panel jest zlokalizowany w OVH i support jest OVH). Polecam brać, bo oferta jest wyborna, sam bym wziął gdyby nie fakt, że już mam identycznego . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2016 Archi, a można je przenosić między kontami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2016 Groszeq: Pisz na PW - jeśli można zmienić właściciela to myślę, że się dogadamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2016 Archi, a można je przenosić między kontami? Nie wiem bo nie sprawdzałem - opcja jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luk112 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2016 Groszeq pisz na PW. Również jestem zainteresowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2016 Serwer sprzedany, dziękuję za zainteresowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach