Lindsey 19 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2016 (edytowany) Witam, czy ktoś korzystał z wyżej wymienionej usługi i może się wypowiedzieć na temat jej działania? https://www.ovh.pl/cloud/instances/ram.xml głównie chodzi mi o instancje RAM i CPU najtańsze pakiety. Edytowano Luty 4, 2016 przez Lindsey (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu
0 Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Luty 4, 2016 https://www.ovh.pl/cloud/instances/ram.xml W linku masz spacje na końcu i nie działa Udostępnij ten post Link to postu
0 Desavil 88 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2016 Korzystam z Instancje VPS-SSD z oferty Cloud i jestem zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu
0 Lokator 137 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2016 Pytanko mam do Was, czy można za te instancje vps-ssd z oferty Cloud płacić normalnie co miesięcznie przelewem, tak jak za zwykłe vps'y? Udostępnij ten post Link to postu
0 blfr 225 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2016 Można chyba odwrotnie: najpierw przelać pieniądze, a potem używać chmury. Udostępnij ten post Link to postu
0 Lindsey 19 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2016 Można zasilić konto cloud dowolną kwotą i z niej jest pobierana należność za wygenerowane faktury, faktura jest zawsze wystawiana 1 ( pierwszego ) . Udostępnij ten post Link to postu
0 Lokator 137 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2016 Dzięki za informacje : ) Udostępnij ten post Link to postu
0 Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2017 Ktoś przedstawi jakie są różnice pomiędzy ofertą VPS SSD a Public Cloud S1? Parametry te same. Koszt również. Lepszy pierwszy czy drugi i dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu
0 Rolej 58 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2017 Ktoś przedstawi jakie są różnice pomiędzy ofertą VPS SSD a Public Cloud S1? Parametry te same. Koszt również. Lepszy pierwszy czy drugi i dlaczego? PC S1 Możliwość wpięcia do vRack; Rozliczanie godzinowe; Snapshot płatny za ilość wykorzystanego miejsca a nie tak jak jest w VPS-SSD VPS SSD Brak vRack; Rozliczanie miesięczne; To tak na szybko. Udostępnij ten post Link to postu
0 Gość patrys Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2017 w Public powinna być też opcja przejścia na lepszą opcje, choć tych sandbox nie testowałem. Udostępnij ten post Link to postu
0 Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2017 (edytowany) Cloud - płatność za miecha tańsza o 50% niż rozliczenia godzinowe. Ciekawy jestem bardziej nad wydajnością, dostępnością usługi i tej ochronie anty-ddos - zapewne na tej samym poziomie co VPS SSD Edytowano Kwiecień 7, 2017 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu
0 Lokator 137 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2017 Dzwoniłem, rozmawiałem, dowiadywałem się. Jeżeli chodzi o wydajność i ochronę to są na podobnym poziomie. Jedyna różnica to możliwości/funkcjonalność i forma rozliczania. Minimalizm i prostota: SSD VPS | Możliwości i chęć poświęcenia odrobiony więcej czasu: S1 Udostępnij ten post Link to postu
Witam, czy ktoś korzystał z wyżej wymienionej usługi i może się wypowiedzieć na temat jej działania?
https://www.ovh.pl/cloud/instances/ram.xml
głównie chodzi mi o instancje RAM i CPU najtańsze pakiety.
Edytowano przez Lindsey (zobacz historię edycji)Udostępnij ten post