LukeSeven 1 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2016 Mam prośbę o pomoc - poszukuję prostego, ale w miarę solidnego, hostingu wirtualnego na ok. 10 stron WWW (10 x MySQL) w cenie max do 100 zł brutto rocznie. Zadowoli mnie coś o podobnych parametrach do najtańszych kont Hekko.pl, LH.pl czy eHost. Od razu wyjaśniam, że Hekko, LH.pl i eHost odpadają, bo po prostu już mam tam inne strony WWW, a zależy mi na innych IP / DNS. Zenbox również odpada, bo mają jak dla mnie bardzo wąskie gardło w postaci UU - za 150 zł to zaledwie 5 tys.miesięcznie. Przewidywany ruch na moim koncie to ok. 50 tys. miesięcznie. Może wyglądać to na dużo, ale jednak mimo podobnego ruchu na najtańszym koncie na Hekko zużywam miesięcznie poniżej 1/10 przydzielonych zasobów CPU/RAM (część stron to HTML5/CSS3, część to WordPress, wszystko optymalizowane, cachowane). Nie będę więc kłopotliwym klientem i na żadne dramaty się nie zanosi Zależy mi na serwerach w Polsce i na stabilnym działaniu (poziom Hekko, LH.pl czy eHost całkowicie mnie satysfakcjonuje). Poza tym PHP 5.6, LiteSpeed, Percona czy SSD są mile widziane, ale oczywiście zdaję sobie sprawę, że w cenie 100 zł rocznie niekoniecznie znajdzie się takie parametry. Z góry dziękuję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2016 Czy lokalizacja Polska jest w odniesieniu do strat dotyczących ping? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LukeSeven 1 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2016 Polska lokalizacja jest dla mnie ważna z uwagi na SEO. SiXwishlist to tylko UK? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2016 Standardowe usługi hostingowe - Francja = polecam https://sixwishlist.com/hosting-plus/ - płacisz tylko raz , Natomiast usługi biznesowe o profilu ustalonym indywidualnie - UK, NL, DE, USA, FR, SWE i CHE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2016 Sprawdź naszą ofertę: http://pl.mzone.uk/shared/basic Jak dobrze poszukasz to znajdziesz kod na zniżkę 50%, oferta ważna do końca lutego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2016 HostingHouse? SWHosting? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2016 U nas nie ma percony, za to śmiga MariaDB na SSD. Pakiet srebrny z naszej oferty spełni Twoje oczekiwania: Https://swhosting.pl Serwery w Polsce, w Łodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MyDevil.net 24 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2016 Sprawdź również ofertę MyDevil.net - pakiet MD1 wprawdzie kosztuje 150 PLN rocznie, ale: - wszystkie dane są trzymane na szybkich dyskach SSD (strony, poczta, bazy, repozytoria), - używamy Nginxa z możliwością korzystania z .httaccess, - PHP 5.5, 5.6 są, a 7.0 jest w przygotowaniu, - serwery zlokalizowane w ATMANIE, Warszawa, - dla zwiększenia wydajności WordPressa można użyć memcache, APCu, varnish lub redis - które są w cenie konta, - masa innych dodatków, które ułatwiają życie ;-) Pozostaje jeszcze kwestia ceny, aktualnie są takie możliwości: 1. Skorzystanie z kodu rabatowego i polecającego dla pierwszej płatności, czyli: - Kod promocyjny FORUM_WHT zmniejsza cenę o 15%, - Kod polecającego (można znaleźć na forum, wykopie i innych miejscach): 20% mniejsza cena. Razem za pierwszy rok: 150,00 PLN - 35% == 97,50 PLN 2. Przedłużenie konta - tutaj jest automatycznie naliczający się rabat z każdym rokiem używania konta: - 10% rabatu za pierwszy rok (za MD1: 135,00 PLN), - 20% rabatu za drugi rok (za MD1: 120,00 PLN), - 30% rabatu za trzeci i kolejne lata (za MD1: 105,00 PLN). Zapraszamy również do testowania konta MD1 przez 14 dni za 1 PLN. MyDevil.net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mcbarlo 61 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2016 Zapraszam do zapoznania się z ofertą serweròw www IDHosting: http://idhosting.pl/wirtualne.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hoste.pl 8 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2016 Pańskie wymagania spełnia również nasz Serwer Start na który zapraszam. atuty: - serwery w PL (Kraków), - firma na rynku od 2007 roku, - dyski SSD pod bazy danych, - możliwość dostępu ssh, - wersja php do wyboru, - bezpłatna pomoc w przenoszeniu danych (ftp, poczta, bazy), - codzienny backup, - 14 dniowy test pakietu, - domena gratis do pakietu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach