Dark Surfer 0 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2016 Witam Szukam hostingu na docelowo 100 stron wizytówek na WordPress. Strony nie będą miały masy pluginów itp. Strony będą proste - do 10 podstron, z galerią itp. Jakie hostingi polecanie, aby były odpowiednie? To nie ma być Reseller, tylko ja mam mieć dostęp do panelu i FTP. Pozdrawiam DS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2016 VPS minimum przy tych wymaganiach. Proponuje VPS-a z DA, gdzie będziesz tylko sam miał dostęp do serwera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2016 Jaki masz max budżet na te 100 stron? To nowe strony czy przenoszone od innego usługodawcy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2016 Jeśli to tylko wizytówki z kilkoma odwiedzinami dziennie, to VPS nie będzie potrzebny. Natomiast reseller moim zdaniem będzie dobrym pomysłem, ponieważ odseparujesz wordpressy od siebie, Możesz zerknąć na naszą ofertę: https://swhosting.pl Reseller, ma dokładnie takie same parametry (poza pakietem brązowym), tylko cena jest x2 wyższa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Surfer 0 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2016 @strefapc VPS raczej odpada @www.mzone.uk Budżet: myślę,żeby zamknąć w 500zł za rok Strony będą nowe. @behemoth Dlaczego mam odseparować od siebie WordPress'y? Może wytłumaczę: Będę trzymał strony na WordPress ale tylko ja będę miał do nich dostęp jak i przez FTP i Panel Administratora. Szablony też będą moje, żadnych dziurawych. To nie jest "SEO WP farma". Ilość wejść na pewno nie będzie jak na wp.pl Obecnie posiadam najtańsze konto www w hekko i stoi na nim 18 stron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2016 @Dark Surfer, oczywiście nie jest to must have, natomiast uwierz mi, że na prawdę sporo infekcji się trafia w przypadku wordpressów. Przy resellerze, infekowana jest tylko jedna strona w obrębie tylko jednego konta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2016 (edytowany) https://sixwishlist.com/dedicated-hosting/ 530zł rocznie - 200GB powierzchni , nielimitowany transfer. Edytowano Luty 1, 2016 przez SiXwishlist (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2016 (edytowany) Zapraszam do nas, tu polecam serwer z naszej serii PRO: http://pl.mzone.uk/shared/pro Cechy oferty: Monitoring systemu odpytanie serwera co 30 sekund, 4 niezależne systemy także z dostępem dla klienta (1) System kopii zapasowych, 3 niezależne kopie dla każdego konta Support 24/7 przez 365 dni w roku, pracujemy nawet w święta Bezpośrednia linia telefoniczna dla naszych klientów z serii PRO (min. PRO THREE) Markowe serwery Dell z dyskami Hybrydowymi (centrum danych UK) Panel Directadmin z ogromna ilością opcji (np zdalna baza danych, anonimowe konta FTP, nielimitowane opcje itp.) Wysoki uptime rzędu 99.9% Dowolna lokalizacja PL lub UK Darmowa domena Wykresy oraz tabele użytych zasobów systemowych do ostatnich 365 dni dla danego konta Pisałeś, że nie chcesz resellera, raczej pod taką dużą ilość kont byłoby bardziej zalecane chociażby ze względu na bezpieczeństwo, każde konto można indywidualnie traktować i obserwować na wykresach obciążeń oraz statystykach. Każde konto jest też izolowane od pozostałych. W przypadku pytań zapraszam do kontaktu z nami. Edytowano Luty 1, 2016 przez www.mzone.uk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2016 Nie mogę edytować postu ale usługa zawiera opcje zarządzania witrynami opartymi na wordpress bezpośrednio z panelu. Nie ma potrzeby logowania się do każdej witryny. Nad bezpieczeństwem czuwa WordPress Toolkit https://sixwishlist.com/wordpress-security/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach