maciejek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2006 Czy jest tu może ktoś, kto za przystępną cenę byłby gotów utrzymać w serwerze niewielki dysk twardy / w granicach 20GB? Miałby służyć do udostępniania downloadu, nie potrzebuje żadnych dodatków typu MySql/PHP, tylko możliwość tworzenia kont ftp. Transfer, jaki mi potrzebny na start to max 50GB Proszę o info/propozycje cenowe /miesiąc. Z góry dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2006 masz na myśli swój dysk w czyims serwerze, czy udostepnienie 20gb powierzchni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2006 Swój dysk na czyimś. Trochę dziwny pomysł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2006 Czy jest tu może ktoś, kto za przystępną cenę byłby gotów utrzymać w serwerze niewielki dysk twardy / w granicach 20GB? Miałby służyć do udostępniania downloadu, nie potrzebuje żadnych dodatków typu MySql/PHP, tylko możliwość tworzenia kont ftp.Transfer, jaki mi potrzebny na start to max 50GB Proszę o info/propozycje cenowe /miesiąc. Z góry dzięki. ile jestes gotow placic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciejek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2006 TAK, chodzi o mój dysk na czyimś serwerze. Nie powiem ile jestem w stanie zapłacić, oczekuję propozycji cenowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2006 Obawiam się, że sensowne oferty, moga przekroczyc Twoj budżet. Pomyśl lepiej nad dedykiem badz vps (ale to odpada z racji tego co chcesz zrobić). pozdro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2006 wiec 1gb ruchu po 2,5 Pln, lacze ATM SA, serwerownia w Gdansku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach