ramm 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2016 Mam ogólny standardowy kanał, skonfigurowałem go tak by był tylko wstęp do artykułu i link. Teraz chciałbym stworzyć drugi, alternatywny, w którym będą całe wpisy - również ze zdjęciami etc. W jaki sposób mogę to zrobić? Są jakieś wtyczki czy ręcznie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2016 https://wordpress.org/plugins/rss-image-feed/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ramm 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2016 Dzięki za szybką odpowiedź. Jesteś pewien, że to umożliwi mi utworzenie drugiego kanału? W opisie wtyczki nie ma o tym mowy. Bo samo dodanie zdjęć mogę zrobić klikając: Ustawienia -> Czytanie -> W kanałach nowości wyświetlaj -> całą treść Drugi, osobny kanał potrzebuje by podać go w aplikacjach agregujących newsy na smartfonach (jak TapaTalk). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2016 To jest oddzielny plugin więc jaki problem mieć ich klika? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach