Westbam 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2016 (edytowany) Witam, Mam pytanie do Was czy ktoś korzystał i zna się na programie: Synchredible https://www.ascomp.de/en/start Potrzebuje pomocy w ustawieniu tego programu by robił odbicie lustrzane codziennie plików z serwera na moim dysku. (teraz mam ustawione tylko by robił kopie plików/folderów jeśli zajdą zmiany (ale czasem zmieniam nazwe folderów i chciałbym by starych już nie było u mnie na dysku) Pozdrawiam Edytowano Styczeń 29, 2016 przez Westbam (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2016 Pierwsza opcja od góry z tego zrzutu ekranu nie załatwi Ci tego: ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2016 Właśnie myślalem nad tą pozycją - ale boje się utraty danych - wolałem zapytać. A co oznacza podpunkt do tego? Move to recycle bin? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2016 Zamiast usuwać "trwale", to przenosi do kosza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2016 Dzięki - nie za bardzo rozumiałem tej opcji Można zamknąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2016 Ja bym to rsynciem na steroidach spiął, ale co kto lubi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach