Hagernatu 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2016 Czy 5GB powierzchni i 50GB transferu starczy mi na zrobienie forum, sklepu sms oraz bazy banów (http://www.sourcebans.net) ? Hosting mam na https://www.hoste.pl/ . Za odpowiedz serdeczne dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2016 Tak trochę mało bo jak popatrzyłem na podobne zestawy postawione u nas to regularnie wszystkie przekraczają 6GB a transfer to różnie ale 50GB to taka granica która łatwo przekroczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2016 Spokojnie ci wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2016 Wystarczy. Będzie brakowało transferu to CloudFlara podepnij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2016 Spokojnie ci wystarczy. Nikt nie stawia tego na 5minut więc niech lepiej się przygotuje że to urośnie. Również nie wierzę że zostanie tylko z tym na usłudze dlatego 5GB to jest tak naprawdę nic. Poczty nie będzie trzymał w skarpecie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2016 Nikt nie stawia tego na 5minut więc niech lepiej się przygotuje że to urośnie. Również nie wierzę że zostanie tylko z tym na usłudze dlatego 5GB to jest tak naprawdę nic. Poczty nie będzie trzymał w skarpecie. Kto na forach z CSem korzysta z maili Wszystko only steam / ts3 / pw Więcej od forum to podejrzewam że zje mu baza danych banów. O ile hosting pozwala na łączenie się do bazy z zewnątrz. Jeżeli nie to zapraszam na PW po darmową bazę pod bany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hoste.pl 8 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2016 Tak, łączenie się do bazy z zewnątrz jest możliwe (z użyciem innego hosta).Limity spokojnie wystarczą. Oferta jest co jakiś czas uatrakcyjniana - zwiększamy limity pakietów, bez zmiany cen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach