krk 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2016 Witam Chciałbym udostępnić kanał tvp2 kolegom w pracy przez internet u siebie mam cyfrowy polsat z multiroomem . Co będzie mi potrzebne żeby taki stream udostępnić w świat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
areq 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2016 Tvp2 to prościej z dvb-t streamzrobic, na forum eko one pl znajdziesz informacje Tvp2 to prociej z dvb-t streamzrobic, na forum eko one pl znajdziesz informacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2016 tvp2 i polsat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2016 i co nikt nic nie powie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariaczi Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2016 Może wystarczy kolegom telewizjada (kropka) net ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2016 nie wystarczy ja sam musze streamowac i chce wiedziec co mi do tego jest potrzebne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2016 Pisz na PW - pomogę to postawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2016 1) To jest nielegalne 2) Dla kilku znajomych z pracy... jak każda telewizja online, która zarabia na wielu, wielu reklamach lub z sms, totalnie nielegalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach