etiv 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2016 (edytowany) Witam. Poszukuję VPS'a pod postawienie OpenVPN. Zależy mi tylko na dobrej wydajności łącza transfer miesięczny ~500GB. Łącze 100Mbit lub większe Co myślicie o VPS SSD1 z OVH? Lub SSD VPS 1 z Microhost.pl? Im taniej tym lepiej Proszę o rady. Pozdrawiam EDIT: Z VPN'a będzie korzystać 4 komputery w jednym momencie Edytowano Styczeń 21, 2016 przez etiv (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2016 Pod co ma być ten serwer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2016 Pod co ma być ten serwer? VPS'a pod postawienie OpenVPN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2016 Tak wiem, ale: Zależy mi tylko na dobrej wydajności łącza transfer miesięczny ~500GB. Łącze 100Mbit lub większe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2016 Polecam ovh, mam i też stoi na nim openvpn dla 6 urządzeń, i działa przyzwoicie. Co prawda nie pobieram wielkich ilości danych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2016 Polecam ovh, mam i też stoi na nim openvpn dla 6 urządzeń, i działa przyzwoicie. Co prawda nie pobieram wielkich ilości danych. Jakie transfery? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dew Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2016 Całkiem przyzwoicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
etiv 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2016 Całkiem przyzwoicie. @Dew: Jaka lokalizacja VPS? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dew Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2016 @Dew: Jaka lokalizacja VPS? Strasbourg SBG1. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach