Syndrom 95 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2016 Witam, Czy ktoś rozkminiał temat jak narzucić limity IO w cgroupach (docker/lxc) ? Niby mam limit ustawiony, ale nie wiem czy testowanie dd coś daje ? Pozdrawiam, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syndrom 95 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2016 Podbijam, może ktoś już coś ogarniał ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2016 Testowałem to kiedyś na dużej ilości userów - zamiast ograniczać, powoduje zwiększone iowait. Lipa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syndrom 95 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2016 (edytowany) @is_wm Która wersja LXC? To możesz chociaż podpowiedzieć jak skorzystać z tego? Duża ilość userów tzn ile? Co miałeś tam konkretnie postawione? W jakiś inny sposób w takim razie limitowałeś ? Edytowano Kwiecień 16, 2016 przez Syndrom (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach