m.gliszczynska 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2016 Witam. Czekam na paczkę i takie pytanie. Paczka została wysłana opcja ekspresowa z pocztexu. Czy firma K-EX zajmuje sie przesyłkami firmy poczty polskiej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2016 Pocztowymi to chyba kiedyś opek się zajmował teraz jest pocztex. K-EX to osobna firma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2016 Nie polecam usług poczty polskiej, pocztex-u i pochodnych. Albo na ekspresową paczkę czekam od 4 do 7 dni albo przychodzi uszkodzona (rozerwana koperta, paczka wgnieciona lub inne uszkodzenia mechaniczne). Korzystam z usług DPD i nigdy się nie zawiodłem. Paczka 2 dni średnio idzie. Max 3 dni. Zdaża się że z połowy polski mam na drugi dzień już rano (12h dostawa). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2016 FedEx i DHL dowożą na następny dzień w 95% przypadków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.gliszczynska 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2016 Chłopaki, chłopaki. Ja sie pytam, czy paczki pocztexu dowozi rownież firmę KEX. Nie mnie nie interesuje wasze wrażenia z firma dostawcza. ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2016 Masz odpowiedź zaraz pod twoim postem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach