szroki 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2016 ja mam ksywe szeroki tylko zle,mi się wpisało xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
metrowy 18 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2016 mam kilka pomysłw na promocja np jak ktoś zakupi serever do cs cs go mincraft np serery cs 1.6 lub go jak,ktoś kupi 2 serevery do 20 slotow dostanie 2 sever gratis na rok jak myslicie BIERE WSZYSTKJE ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szroki 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2016 (edytowany) co biezesz wszyskie ? Ludzie przestańcie karmić trolla, przecie widać że to jakieś dziecko... ha ha dziecko pozdro chba ty jestes dzieciakiem co z tego ze moja ortografia jest słaba ale dzieckiem nie jestem podro jeżeli myslisz tak zapraszam cię na ts3-netshoot.pl pozdrawiam tylko jestem na lapku o 18 bo koczę prace o 17 jakoś muszę dojechać do domu a korki sa w tych godzinach eh samochodem nie omine korków Edytowano Luty 10, 2016 przez szroki (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xxcarbon22xX 1 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2016 mam kilka pomysłw na promocja np jak ktoś zakupi serever do cs cs go mincraft np serery cs 1.6 lub go jak,ktoś kupi 2 serevery do 20 slotow dostanie 2 sever gratis na rok jak myslicie Poważny biznesmen widzę. Życzę powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szroki 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2016 Nie jestem bismesenem tylko chce rozkrecic dedyki aby było super i lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2016 (edytowany) co biezesz wszyskie ? ha ha dziecko pozdro chba ty jestes dzieciakiem co z tego ze moja ortografia jest słaba ale dzieckiem nie jestem podro jeżeli myslisz tak zapraszam cię na ts3-netshoot.pl pozdrawiam tylko jestem na lapku o 18 bo koczę prace o 17 jakoś muszę dojechać do domu a korki sa w tych godzinach eh samochodem nie omine korków Poprawna polszczyzna i składnia to klucz do prowadzenia konwersacji z klientem końcowym. Już przestań spinać się, a tak poza tym rozmowa o biznesie na serwerze teamspeak3 to mało profesjonalna rzecz. W gdańsku jest sporo skrótów Zatankuj 98 to bedziesz latał albo kup sobie rower, bedziesz wtedy w domu o 17:10. Edytowano Luty 10, 2016 przez N0Name (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2016 Zamykamy ten śmietnik... bo do niczego nie prowadzi.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach