bjN 30 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2016 Witajcie!Tak jak wyżej jest możliwość aby jeden dekoder nc+ był do dyspozycji na dwóch telewizorach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rafiki Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2016 http://ncplus.pl/oferta/multiroom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bjN 30 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2016 Wiem, że coś takiego jest lecz myślałem, że jest jakaś inna opcja?PS. Ile kosztuje standard do 2 telewizorów oraz premium do 2 telewizorów. Jeżeli ktoś ma i mógłby się wypowiedzieć. Ofertę mam z 2012 roku gdy jeszcze było canal+ podstawowy z pakietem sportowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2016 Masz TV z wejściem DVB-S? Jeżeli tak to może TV ma sam w sobie dekoder NC+ - w sumie sam się zastanawiałem jak to wygląda. W samsungu h6700 w ustawieniach coś takiego miałem do wyboru analog/cyfra/nc+ może nie potrzebujesz drugiego dekodera.. Sam dekoder to troche udręka bo trzeba mieć drugi pilot.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bjN 30 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2016 Ja myślałem nad połączeniem kablem erth dwa dekodery tylko pytam czy ktoś tak zrobił? Obecnie znajduję się w .de i tutaj chce to zastosować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach