zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2016 Witam serdecznie, Mam router tplink wr841n i przerobilem go na ddwrt bo przeprowadzilem sie i nie mam kabla aby na gore do mojego pokoju go przeprowadzic wiec na chwile obecna musze ten router ktory przerobilem podlaczyc za pomoca wifi do glownego i kablem od tplinka miec neta w kompie, tylko nie wiem jak za to sie zabrac czy ktos moze ma jakas instrukcje jak polaczyc router tplinka przerobionego na ddwrt do glownego ? Prosze o pomoc. Sory za nie polskie znaki ale laptop nie polski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2016 Elegancko działa wszystko, dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 9 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2016 W minutę to ustawiłeś? Nie ale sam zacząłem szukać akurat podesłałeś mi go jak robiłem jakieś 10min temu Ale wszystko działa do następnego tygodnia już kabel ciągnę z dołu więc router do pudełka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach