Crazzel 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2016 (edytowany) Link do strony: http://time4games.pl/ Opis: Przedstawiam Wam forum z modyfikacjami do gier. Wszystko działa na silniku phpBB3 odpowiednio zmodyfikowanym do naszych potrzeb (między innymi Baza Modyfikacji, Portal, box po prawej stronie, wygląd profilu i wiele innych). Całości poświęciłem bardzo dużo czasu i nadal będę poświęcał. Aby zwiększyć dostępność modyfikacji (aby nigdy nie przepadły) wykupiłem również hosting pod pliki i obrazki. W planach mamy również przystosowanie strony pod wersje mobilne. Wszelkie sugestie i propozycje mile widziane. Użytkownik testowy: Login - Test Hasło - test123123 Edytowano Styczeń 15, 2016 przez Crazzel (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2016 Całkiem schludnie i przejrzyście, się ceni. I ten templejt wzorowany pod IPB. 9/10, pierwsze wrażenie bardzo na + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2016 Przejrzyste jest z tym się zgodzę ale jakiegoś wielkiego szału nie robi. Zwykłe forum o grach żadna nowość. Potrzebujesz czegoś unikalnego by się wyróżniać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scheep 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2016 Mi też się podoba, ale ... nie urywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Crazzel 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2016 Dzisiaj całkowicie zmodyfikowałem szablon Między innymi:- Dodałem tło w postaci obrazka, - Wszystkie belki są teraz pół-przezroczyste, - Poprawiłem widok profilu oraz tematu Co do tematu - dziękuje za opinie, co do unikalności mamy już pewien plan nad którym obecnie pracujemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach