oggy 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2006 LOL... Wszyscy mają hosting, mam i ja ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2006 LOL... ja też chce mieć krzaka! ja też chce! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2006 Jak by mi mama nie obcieła kieszonkowego za to że sie posikałem w nocy, tesz bym kópił... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2006 Uwaga, 2 oferty. Obstawiamy kiedy będą na WHT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 8, 2006 No tak przyjmijmy że edycja kijowego szablonu przez totalnego laika to z 2 godziny pracy, później rejestracja jakiegoś szajskiego resellera to z 1-2 dni, no i tłumaczenie obsługi WHM, z 1 dzien, no i oczywiscie zdradzenie paru sekretow super biznesu to tez z 1 dzien Daje im tydzień na rozpoczęcie mega kampanii w sieci, a zatem także i tutaj Później z tydzień przetrwania w sieci. A i bym zapomniał, utarg ze 100 pln (na minusie). Pozdrawiam ps. 3 miesięczny serwis tego rodzaju wygenerował już zysk w wysokości 600zł(choć prawdopodobnie nie jest nawet dodany jeszcze do wszystkich wyszukiwarek ani wypozycjonowany czyli ludzie wchodzili na niego przez na zasadzie chybił trafił) Lol? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach