jambos 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2016 Cześć wszystkim zainstalowałem sobie na dedyku proxmox i chciałbym zrobić jednego dużego vps pod strony www i kilkanaście vps z windows server 2003. niestety narazię zatrzymałem się na stworzeniu tego pierwszego okej ubuntu już zainstalowane tylko internet tam nie działa jak go skonfigurować ? próbowałem z instrukcji ovh ale niestety dalej nie działa. Jest ktoś w stanie pomóc ? Zapłacę oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2016 Ustawiłeś serwery DNS? Podejrzewam że nie. Bramę domyślną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2016 Wszystko zależy od tego czy ma to być NAT'owane czy chcesz tam dokupić kilka dodatkowych adresów IP failover. Jak sobie do rana nie poradzisz to odezwij się to pomogę Ci w tym temacie:email: m.adach@nodea.pltel: 723-176-427 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2016 Pisz na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach