Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2016 Cześć, Mam do wyrzucenia kartę sim na której jest 77 zł - co z tym zrobić? Da się to jakoś wymienić / kupić coś za to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2016 Wrzuć na BH i sprzedaj wpln albo microsms.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2016 @Kamikadze dobrze radzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2016 Wirtualna waluta, niezłe miejsce do prania pieniędzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enceladus 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2016 Cześć, Mam do wyrzucenia kartę sim na której jest 77 zł - co z tym zrobić? Da się to jakoś wymienić / kupić coś za to? kiedyś u niektórych operatorów można było między numerami w tej samej sieci przelewać pieniądze zobacz czy możesz takie coś zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2016 Wirtualna waluta, niezłe miejsce do prania pieniędzy Często tak robię jak kończy mi się czas na wykorzystanie kasy na telefonie (mało dzwonie i smsuje) a szkoda żeby przepadła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2016 kiedyś u niektórych operatorów można było między numerami w tej samej sieci przelewać pieniądze zobacz czy możesz takie coś zrobić Nie wiem jak u innych operatorów, ale w Simplus to cały czas jest możliwe, tyle że limit wynosi 20zł na 30 dni (tak po stronie wysyłającego jak i odbierającego) i u wysyłającego musi po zakończeniu operacji pozostać na koncie minimum 3zł. SMS na numer 5511 o treści "P 20 601234567", gdzie "20" to kwota (może być mniejsza), a "601234567" to numer, na który przelewamy pieniądze, koszt operacji 0,10zł za 2 SMSy (zlecający i potwierdzający). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2016 U innych już nie ma, po za plusem miał orange, ale wycofał się z tego bo ludzie doładowywali i potem sprzedawali przelewy sms i karty sim z internetem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
areq 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2016 Wrzuć na BH i sprzedaj wpln albo microsms.pl BH ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2016 Biznes-host.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
??? 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2016 mintshost ma lepsze stawki sms za 77zł bedziez miał pewnie 77zł na portfelu, sprzedać mozna za 50% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2016 mintshost ma lepsze stawki sms za 77zł bedziez miał pewnie 77zł na portfelu, sprzedać mozna za 50% Za 50% ciężko. 0.3 - 0.5 średni przelicznik. Na BH czasem 0.5 - 0.7 można zhandlować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2016 https://www.mintshost.pl/doladujsms.php Tutaj mam doładować tymi smsami konto? Czy jak to działa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2016 Nie prościej zamiast babrać się dla 20zł wysłać SMSy na jakąś fundację? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2016 Nie prościej zamiast babrać się dla 20zł wysłać SMSy na jakąś fundację? Nie bardzo wierze w to. Jedynie konkretnie dla danej osoby. Sprawdzam MH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martynka020 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2016 (edytowany) Użyj opcji przelewu za sms wyszukaj w Google. Jakiś % potrącają ale kasę będziesz miał w banku ______________________________________________________________________________________Ustaw sobie granie na czekanie na telefon Edytowano Styczeń 23, 2016 przez Martynka020 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2016 @Martynka020 Słaba ta reklama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martynka020 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2016 (edytowany) No tak nowy user i od razu zły Skoro uważasz że jestem tutaj tylko dla reklamy to Twoje zdanie... Ty za to napisałeś off-topowy post Dla autora tematu http://www.banksms.pl/ Pzdr. Edytowano Styczeń 23, 2016 przez Martynka020 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bjN 30 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2016 No tak nowy user i od razu zły Skoro uważasz że jestem tutaj tylko dla reklamy to Twoje zdanie... Ty za to napisałeś off-topowy post Dla autora tematu http://www.banksms.pl/ Pzdr. SMS za 30,75zł z VAT, a do portfela 10zł - troszkę słabo, chociaż lepsze to niż na hosting. Np. 1s1k - SMS za 30,75 zł, do portfela idzie 16,25 zł / przelicznik 0.5 8zł. Jakby mieli jakieś API do wpłat z różnych numerów mogliby trochę zarobić (sieci cs'a). Chociaż z tego co czytałem to jest możliwość aktywacji numerów lecz bardziej uciążliwe jest to niż wysłanie szybkiego SMS'a za pomocą sklepiku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onokros12 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2016 Mój ojciec na karcie sim miał 870 zł XD I stacil bo mu konto zablokowali, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alicja90 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2016 Może idź do punktu operatora i zapytaj , on ci najlepiej podpowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2016 Kupiłem VPS w MH. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MicroVPS.pl 85 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2016 Skoro powstał już taki temat to warto wspomnieć, że operatorzy GSM surowo zabraniają wypłacania zgromadzonych pieniędzy na kartach pre-paid. Jeśli ktoś przymierza się wypłacić większą kwotę może liczyć się z tym, że wszystko zostanie potraktowane jako fraud natomiast w przypadku małych kwot tak jak jest to w tym przypadku nie są wstanie tego zweryfikować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach