marcinek2207 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2016 Mam do zaoferowania własne forum internetowe Mianowice wykonam Tobie forum od podstaw Po zakupie dostaniesz: - gotowe forum - miejsce na serwerze 1 rok - domenę .pl - szablon pod tematykę forum - wstępne pozycjonowanie - zgłoszenie strony do Google - instalacja pluginów - wtyczek - forum z zainstalowaną wtyczką wspomagająca indeksację w wyszukiwarce Google -FunPage na Facebook i wiele innych rzeczy jakie powinny być zastosowane przy robieniu forum. Forum opierać się będzie na skrypcie phpbb by Przemo Możliwa jest również administracja forum. Zapraszam do kontaktu. http://allegro.pl/wlasne-forum-internetowe-hosting-1-rok-domena-i5898264039.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2016 Forum opierać się będzie na skrypcie phpbb by Przemo To jakiś żart prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rafiki Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2016 Full profeska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2016 Po co komentujecie takie oferty? Napisać na PW żeby publicznie nikomu wstydu nie robić, że taka oferta jest ofertą beznadziejną (uzasadnienie napisać, żeby wiedział dlaczego), a jak to nie pomoże to wtedy ewentualnie w temacie się wypowiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CeeM 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2016 Słuchajcie, wy się śmiejecie ale gość wykorzystuje fakt, że wiele osób tego nie potrafi i kasę trzepie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2016 Jakby kasę trzepał, to nie przedstawiałby tutaj oferty, bo nie miałby czasu na kolejne zlecenia. Nie ma co drążyć tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2016 Przez wykonam tobie forum od podstaw ja bym rozumiał że autorski skrypt jakiś. Dobrze że leżałem bo bym się przewrócił phpbb by Przemo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2016 @up szczerze mówiąc to przemo/phpbb3 i myBB to jedne z lepszych DARMOWYCH skryptów jeśli chodzi o dodatki i support (fora) Wiec nie wiem co w tym śmiesznego... Gość dał ogólnie ofertę na pół godziny swojej pracy i tyle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qedro 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2016 (edytowany) @up szczerze mówiąc to przemo/phpbb3 i myBB to jedne z lepszych DARMOWYCH skryptów jeśli chodzi o dodatki i support (fora) Oczywiście że tak tylko jest jedno małe ale. Przemo nie jest aktualizowane lub rzadko już od dość długiego czasu. Poza tym jest ociężałe i zasobożerne bardziej niż myBB. Edytowano Styczeń 8, 2016 przez Qedro (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach