amivoytec 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2016 Szukam VPS w Polsce do postawienia OpenVPN. Wystarczy mi taki lowendbox: 64 MB RAM, 1 GB HDD, CPU ~0.5 GHz, łącze nie mniejsze niż 100 Mbit, transfer miesięczny - możliwe wysoki, lokalizacja Polska, najlepiej Warszawa. Cena 10-15 zł na miesiąc lub do 120 zł na rok. Testowałem: MicroVPS.pl: wszystko fajnie, dobry network, ale częste pady - odpada. Tiktalik.com: sieć, peering to porażka, niskie prędkości - odpada. SlaskDatacenter.pl: jest calkiem OK - poki co tego sie trzymam, ale lejek na predkosci max 40 mbit udalo mi sie osiagnac, gdzie w MicroVPS da sie 500 mbit wyciagnac. Webh.pl: Bylo super, bo bez limitu, super szybka sieć w ATMAN w Warszawie. Ale od niedawna zmienili lokalizację i jest jedna wielka lipa. Gorsze pingi, mniejsze prędkości. A cena ta sama (największa z tej listy). Proszę o sugestie i/lub oferty firm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2016 (edytowany) Też szukam takiego serwerka. A gdyby jeszcze IPv6 było i własne wpisy w strefie odwrotnej, to już miód. W tej chwili używam Mzone i fajnie działa, ale wolałbym Warszawę z IPv6. Edytowano Styczeń 5, 2016 przez blfr (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XsJ3mu 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2016 Szukam VPS w Polsce do postawienia OpenVPN. Wystarczy mi taki lowendbox: 64 MB RAM, 1 GB HDD, CPU ~0.5 GHz, Dasz rade postawić OpenVPN na 64 MB ramu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2016 Panowie - piszcie na PW. Mam dedyka w slaskdatacenter - mogę Wam załatwić po VPSku w cenie około 18 zł (chyba, że zgodzicie się żebym Wam dwóm dam po koncie VPN na jednym IP to już wgl byłoby cacy no i taniej dla Was) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach