Kris Groove 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2016 Witam, poszukuje hostingu VPS który utrzyma kilka stron WWW najlepiej zachodnia uropa, wschodnie stany zjednoczone, ze względu na wejścia zarówno z USA jak i z Europy. Główne wejścia będą na serwer NGINX, ze względu na przeniesienie 2 stron które już mam na innym hostingu WWW. Serwer Glassfish będzie tylko deweloperskim ( na moje potrzeby i maks 5 testerów ). Obcnie najciekawiej wygląda dla mnie oferta OVH, ze względu na szeroką gamę ofertową i braku limitu transferu. Najlepiej jeżeli VPS będzie bez limitu transferu lub z wysokim limitem. Proszę o propozycję firm hostingowych. P.S. Nie muszą być to firmy Polskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2016 Public Cloud w OVH powinien się sprawdzić. Jeśli to tylko testowe środowisko, to wystarczy VPS-SSD. Masz normalnie OpenStacka, możesz już skonfigurowany serwer klonować, przenosić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kris Groove 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2016 Testowe będzie tylko to na glassfish, to na nginx to normalne działające strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2016 Witam, Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą serwerów VPS OpenVZ dostępną tutaj : https://hitme.pl/serweryvps_openvz/Ciężko jest mi dobrać odpowiedni pakiet, dlatego prosiłbym o więcej szczegółów w prywatnej wiadomości. Dodatkowo ustawimy transfer no limit przy zachowaniu łącza 100 Mbps.W razie zainteresowania proszę o kontakt przez biuro@hitme.pl lub bezpośrednio na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2016 OVH jest najlepszą opcją którą potrzebujesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach