bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2015 Jak w temacie: snippedcode.com nibbleemail.com linuxiso.net tinymtr.com airsnail.com toolcow.com beedig.com flaremx.com Osobiście nie mam czasu się tym zajmować bo mam tego po prostu już za dużo. Jeżeli na jakiejś domenie jest aktywny serwis/usługa więcej informacji udzielę na maila: tom@sixwishlist.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2016 beedig.com - sprzedane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2016 flaremx.com - sprzedane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2016 Na razie jeszcze nie kupuję, jak ktoś kupi to trudno. Cienko na razie finansowo stoję bo ludzie nie lubią wyjątkowo płacić faktur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 3, 2016 Z tinymtr to pojechaliście... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2016 Z tinymtr to pojechaliście... To znaczy? W chwili sprzedaży domeny osoby korzystające z tej darmowej usługi dalej będą mieli aktywną tę usługę tyle że w oparciu o naszą subdomenę i kilka dodatkowych opcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 5, 2016 To znaczy? W chwili sprzedaży domeny osoby korzystające z tej darmowej usługi dalej będą mieli aktywną tę usługę tyle że w oparciu o naszą subdomenę i kilka dodatkowych opcji. Bardzo sobie chwalę tą usługę i nie chciałbym żeby trafiła w niepowołane ręce... Ale skoro będziecie usługę podtrzymywać to zostałem uspokojony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2016 airsnail.com - sprzedane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach