TheRozo 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2015 (edytowany) Witam, szukam jakiegoś VPS-a z DA lub jakimś innym odpowiednikiem tego panelu oraz z nielimitowanych transferem. Ktoś coś poleci dobrego? Mogą być nawet jakieś mniej znane firmy, firemki, wszystko obszuam Osobiście szukałem w google jednak chciałbym jeszcze poznać Wasze propozycje - może co nie co przeoczyłem VPS pod stronę wieć tak myśle 2GB RAM i dysk do 50GB (+/-) Edytowano Grudzień 31, 2015 przez TheRozo (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2015 (edytowany) vestacp - darmowy panel hostingowy, śmiało mogę go polecić. Teraz szukaj tylko VPS-a Edytowano Grudzień 31, 2015 przez SiXwishlist (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrecelusMaximus 53 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2015 Ja używam ispconfig z nginxem - daj radę. W sumie przez ostatnie 2 miesiące cały czas przekonfigurowuje coś, aczkolwiek widzę że ispc stoi w miejscu - jak się patrzy na vestap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2015 Jak byś potrzebował np VPS-a z panelem Plesk to będziemy mieli ofertę po nowym roku. Koniec stycznia początek lutego. Tyle że to będzie oparte na zasadzie gotowego rozwiązania czyli niezależna platforma hostingowa z dostępem do SSH. Cenowo jak zwykle nisko, dyski SSD i wirtualizacja KVM. Dwie lokalizacja Niemcy i UK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2015 Zapraszamy do zapoznania się z ofertą hostingu dedykowanego VPS. Atuty usługi: administracja w cenie panel DirectAdmin transfer bez limitu na porcie 100Mbps polska lokalizacja rabaty przy dłuższych płatnościach. dostępny wariant na dyskach w macierzy RAID HDD lub SSD https://hitme.pl/hosting-vps/ https://hitme.pl/hosting-dedykowany/ W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2015 Koniecznie nielimitowany transfer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2016 Pisz na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2016 Zapraszam do DataHost Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheRozo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2016 (edytowany) Dziękuje za propozycje ale już wybrałem swoje nowe lokum Edytowano Styczeń 8, 2016 przez TheRozo (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach