Gość thetox Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2015 Mam dekoder cyfrowego polsatu model HD6000 I zakupiłem o to taki moduł TP-LINK TL-WR702N Jak mieć internet pod dekoderem ? Internet ogólnie mam u góry w pokoju który jest podłączony przez router TL-WR740N A telewizor jest na dole gdzie nie ma zadnego internetu dla tego kupiłem ten TP-LINK TL-WR702N o to moduł gdzie niby podłącza sie tylko do pradu koło telewizora i drugi kabel od tego modulu do wejscia dekodera internetowego i powinno działać, a nie działą cały czas dekoder nie moze znalesc. Internet pod cyfrowym polsatem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adgavs5 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2015 zadzwon pod numer podany na umowie musza Ci pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2015 (edytowany) Wysłałem PW. Edytowano Grudzień 31, 2015 przez HaPe (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach