CeeM 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2016 Już się dowiedziałem dlaczego...jutro ma wrócić wszystko do normy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2016 Kolego zmień hosting SDC to nie jest dobry wybór... Masz od groma dobrych POLSKICH dostawców. Przykłady ? Biznes-Host (ja korzystam już od 6 lat) Vihost Unixstorm itd... Kei iQ Z zagranicznych OVH VPS przydaje się jeśli prócz strony chciałbyś postawić np. serwer TS3 itp. Inaczej wystarczy Ci zwykły hosting WWW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CeeM 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2016 Właśnie szukam czegoś odpowiedniego dla mnie...do tej pory nie było problemów, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2016 Przetestuj kilka firm na raz, dobierz odpowiedni serwer i wybierz firmę samodzielnie, to najlepsza forma. Najważniejszy jest tez support, w przypadku awarii (bo zdarzają się wszędzie) nie musisz czekać na pomoc. Pamiętaj, że im wyższa cena, tym lepszy serwer (teoretycznie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2016 Właśnie szukam czegoś odpowiedniego dla mnie...do tej pory nie było problemów, Słuchaj , ale to twoje forum to taka że tak powiem drobnostka dla usługodawcy więc co tu szukać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach