FoXiK25 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2015 Witam , jak mogę zrobić by po restarcie vps automatycznie uruchamiała mi się komenda screen -A -m -d -S ms ./ms ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2015 Dodaj ją do /etc/rc.local Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FoXiK25 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2015 nad exit 0 dodać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2015 Powinieneś mieć tam ładny komentarz Co uruchamiasz w screenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FoXiK25 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2015 masterserver Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2015 To nie możesz go uruchomić jako usługa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FoXiK25 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2015 czyli jak to mam zrobić bo nie mam głowy dziś do tego atman ma jakieś problemy z łączem i ciągle mi wywala vps . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2015 Problemy z łączem i się serwer restartuje? Możesz też do crona dodać @reboot komenda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach