maminowiec 9 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2015 Witam, potrzebuje oferty serwera VPS z DA (najlepiej z licencją co miesiąc) do kwoty 50 zł brutto Na serwerze będą dwa serwisy, dzienny ruch w okolicach 10-20 k uu. Zależy mi na dysku większym niż 10gb, moze byc 15, panelu DirectAdmin oraz możliwości rozbudowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2015 Polecę usługę: współdzieloną w SiXwishlist (bez DA i nie VPS, ale usługa warta uwagi), vps z Da w Biznes-Host (jeżeli nie przewidujesz większych ataków sieciowych), vps w Mzone (bez DA, ale będą mogli dać Ci inny panel - również warta uwagi usługa). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2015 Zapraszam do DataHost Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2015 Zapraszamy do zapoznania się z ofertą hostingu dedykowanego. Serwery są zlokalizowane w Polsce i posiadają administrację z naszej strony w zakresie konfiguracji serwera pod hosting www. https://hitme.pl/hosting-vps/ W cenie 49zł/mc z VAT możesz mieć pakiet VPS-DA1 lub w ramach promocji (ważnej do końca roku), z opustem 50%, pakiet VPS-DA2 za 479,94zł/rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2015 (edytowany) Zapraszam do nas: Serwer VPS: http://pl.mzone.uk/basic-vps Licencja DA Internal: 50 złotych + VAT vps w Mzone (bez DA, ale będą mogli dać Ci inny panel - również warta uwagi usługa). Tomek: Mamy bezpośrednią umowę z DA, sprzedajemy także licencje DA do serwerów, ale dziękuję za polecenie. Edytowano Grudzień 28, 2015 przez www.mzone.uk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KeeX 9 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2015 Mogę Ci polecić z pełną szczerością Mints. www.mintshost.pl/vpsda.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HostingHouse.pl 7 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2015 Zapraszam do HostingHouse.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2015 Zapraszam do nas: Serwer VPS: http://pl.mzone.uk/basic-vps Licencja DA Internal: 50 złotych + VAT Tomek: Mamy bezpośrednią umowę z DA, sprzedajemy także licencje DA do serwerów, ale dziękuję za polecenie. To nie Tomek polecał, tylko ja ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2015 Upssss, przepraszam, Tak mi mignęło, w każdym bądź razie dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maminowiec 9 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2015 Dziękuje za wszystkie oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rafiki Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2015 ja jedynie z wsród wymienionych odradzam mintshost - tematów jest wiele o tym hostingu na forum ale mówie to teraz z wlasnego doswiadczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheRozo 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2015 Też odradzam mintshost po tym co mi zrobili przez co muszę sobie szukać nowego lokum -:- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2015 Też odradzam mintshost po tym co mi zrobili przez co muszę sobie szukać nowego lokum -:- Otruli psa? 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach