likufanele 77 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2015 Witam. Przed chwilą przetransferowałem dla testu jedną domenę do OVH.pl i chciałem ją przedłużyć, ale nie mogę, bo do daty wygaśnięcia jest więcej niż 30 dni. W związku z tym chciałem się zapytać, czy ktoś ostatnio przedłużał domeny i orientuje się jakie sposoby płatności oferuje OVH. Za Kimsufi mogę zapłacić kartą lub PayPalem - czy za domeny jest więcej możliwości? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2015 Płatności online przez payu i chyba paypal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desavil 88 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2015 Oraz przelew tradycyjny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2015 PayU, które obsługuje wszystkie najpopularniejsze kanały płatnościowe w Polsce, paypal i przelew tradycyjny. Osobiście polecam PayU, bo na 99% masz konto we wspieranym banku i transakcja przejdzie w kilka minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likufanele 77 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2015 O, to fajnie... Dzięki chłopaki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krzysiek1991 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2015 Transakcje są bardzo sprawnie i szybko realizowane więc bez obaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach