exe 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2006 Witam Otóż zastanawiając się nad przyszłością (a to dobre ) , więc tak szukam jakiejś wyższej szkoły która by mnie (przyszłego informatyka) nauczyła gruntownie zarządzania sieciami i administrowania serwerami. I właśnie mam problem, jedyną jaką znalazłem szkołę w warmińsko-mazurskim znalazłem http://www.owsiiz.edu.pl/ czy są jakieś inne szkoły w okolicach warmi i mazur (sąsiednie województwa też wchodzą w gre ). I tu dam drugi wątek czy nie lepiej było by być samoukiem (tak z ciekawości co uważacie na ten temat) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aftereight 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2006 I tu dam drugi wątek czy nie lepiej było by być samoukiem (tak z ciekawości co uważacie na ten temat) Samoukiem i tak musisz być, bo _żadna_ szkoła nie da Ci takiej wiedzy, jak praktyczne zajmowanie się sieciami. Jak będziesz coś umiał, to ze szkołą czy bez dasz sobie radę. A papier wyższej szkoły warto mieć swoją drogą - więc skoro już poświęcać parę lat na coś, to warto dobrze wybrać mimo wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2006 Nie bierzesz pod uwagę wyjazdu do innego województwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2006 czy są jakieś inne szkoły w okolicach warmi i mazur (sąsiednie województwa też wchodzą w gre wink.gif ). Shive tak biorę pod uwagę jednak tylko do sąsiednich z warmińsko-mazurskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2006 Może coś na warszawskiej polibudzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sq- 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2006 ja studiowalem kiedys na PJWSTK - drogo, ale mile wspomnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mylith 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2006 ja studiowalem kiedys na PJWSTK - drogo, ale mile wspomnienia. Drogo to chyba za słabe słowo . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach