ThisIsMyLife 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2015 Hej, Posiadam parę kont pocztowych Zoho. Nie są to maile podpięte pod moją własną domenę tylko konta personalne z końcówką @zoho.com . Posiadam na swoim smartfonie (Android) zainstalowaną aplikację Zoho Mail i zalogowałem się w niej do mojego jednego konta pocztowego na Zoho. Chciałbym teraz dodać (zalogować) do moich następnych dwóch innych skrzynek na Zoho. Chodzi mi o to, by jednocześnie być zalogowanym jednocześnie do 3 skrzynek Zoho. Taką opcję w aplikacji posiada Gmail, ale nwm czy jest to możliwe w aplikacji Zoho Mail. Pomożecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2015 Nie używam zoho, ale zamiast korzystać z aplikacji możesz przecież wykorzystać standardową aplikację do poczty na androidzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ThisIsMyLife 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2015 Nie używam zoho, ale zamiast korzystać z aplikacji możesz przecież wykorzystać standardową aplikację do poczty na androidzie. Wolę korzystać z dedykowanej. Ktoś coś wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2015 "Sorry that currently we do not have the option to manage multiple Zoho accounts. Bringing in support to access multiple Zoho accounts from within the app will be made available in due course of time. I will keep you posted on the same. Thank you for your understanding." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ThisIsMyLife 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2015 "Sorry that currently we do not have the option to manage multiple Zoho accounts. Bringing in support to access multiple Zoho accounts from within the app will be made available in due course of time. I will keep you posted on the same. Thank you for your understanding." Szkoda A jaką polecisz apkę do zarządzania paroma mailami w Zoho? Oprócz tej wbudowanej w Androida. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2015 A co z oryginalną z androida jest nie tak? Przynajmniej masz pewność że działa, jest na bieżąco aktualizowana, bez głupkowatych reklam i innych śmieci. Zresztą zoho to nie mistrzostwo świata więc nie szukaj armaty na komara bo to nie ma sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2015 K9 mail Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2015 SolMail Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2015 Gmail teraz umie też obsługiwać zewnętrzne konta chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2015 Gmail teraz umie też obsługiwać zewnętrzne konta chyba. O tym pisałem, standardowa aplikacja mail od androida Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2015 Standardowa aplikacja to nie Gmail. Tam jest jeszcze taka waniliowa wersja. Trochę podobna do Gmaila, ale to nie to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ThisIsMyLife 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2015 Standardowa aplikacja to nie Gmail. Tam jest jeszcze taka waniliowa wersja. Trochę podobna do Gmaila, ale to nie to samo. Właśnie o to chodzi, że od Gmaila chciałem uciec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2015 Sam fakt że posiadasz telefon na andku sprawia że nie uciekniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2015 Dlaczego? Można wyciąć wszystkie usługi Google. Jest bardzo wiele gotowych ROM-ów tego typu dostępnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2015 Dlaczego? Można wyciąć wszystkie usługi Google. Jest bardzo wiele gotowych ROM-ów tego typu dostępnych. .....jasne i pewnie to zrobi użytkownik ,który zadaje pytanie na forum typu Aplikacja Zoho Mail - parę maili? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2015 Gimbusy sobie ROM-y na komórkach podmieniają. Wszystko jest dobrze opisane i niezbyt trudne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ThisIsMyLife 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2015 .....jasne i pewnie to zrobi użytkownik ,który zadaje pytanie na forum typu Aplikacja Zoho Mail - parę maili? Tutaj Cie zadziwie, bo zdjełem bootloadera, zainstalowałem CM 12.1 i go zrootowałem i wiem co to TWRP Mam poblokowane wszystko co związane z google i jestem świadomym użytkownikiem Androida, lecz czy to od razu oznacza, że nie mogę trzymać swojej poczty zdala od serwerów Google? No właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach