Grzegorz00 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2015 Witam, chce postawić forum oraz serwer San Andreas Multi Player (SA:MP) na jednym VPS. Zastanawiam się nad ovh.pl VPS Cloud 2. Polecacie coś innego? Nie chodzi mi o tani i dobry, bo z takimi ciężko. Stawiam na hostingu na dobre podejście do klienta oraz bezawaryjność i gwarantowaną dostępność, bo z tym różnie bywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2015 Dobre podejście do klienta i OVH? Wolne żarty Jeśli chodzi o SAMPa to fajnie by było trzymać niskie pingi więc może coś z polskiej lokalizacji? HitMe, BiznesHost lub HosTeam. Z poza polskiej lokalizacji zostaje jeszcze BlazingFast Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzegorz00 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2015 Dobre podejście do klienta i OVH? Wolne żarty Dlatego właśnie wolałem zapytać, przed wydaniem pieniędzy w błoto. A co do twoich propozycji to zaraz zaczerpnę informacje i zobaczę jak to wygląda. Dobre podejście do klienta i OVH? Wolne żarty Jeśli chodzi o SAMPa to fajnie by było trzymać niskie pingi więc może coś z polskiej lokalizacji? HitMe, BiznesHost lub HosTeam. Z poza polskiej lokalizacji zostaje jeszcze BlazingFast Zaciekawiła mnie oferta bizneshost, jak wygląda podejście do klienta? Wiem, że Mintshost korzysta z ich usług czy coś w tym stylu i powiem szczerze, że mam u nich dwa dni domenę i chce jak najszybciej ją gdzieś przetransferować, bo naprawdę tragedia. Administracja arogancka, długi czas oczekiwania na pomoc, ciągle jakieś problemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2015 (edytowany) HitMe, BiznesHost lub HosTeam. Dziękujemy za polecenie naszej firmy Grzegorz00, Na start możemy zaproponować Ci pakiet VZ1 lub VZ2 dostępne pod adresem: https://hitme.pl/serweryvps_openvz/ Nie potrafię konkretnie powiedzieć który z tych dwóch pakietów będzie dla Ciebie lepszy, możesz wybrać samodzielnie a w razie czego przejść na wyższy, ewentualnie podaj mi więcej informacji w prywatnej wiadomości i pomyślimy co z tym fantem zrobić. Jeśli chodzi o stabilność i wydajność, nasze serwery stoją na profesjonalnym sprzęcie więc takie zjawiska to u nas rzadkość, pamiętaj że w razie problemów zawsze możesz skontaktować się z naszym supportem. Edytowano Grudzień 18, 2015 przez marekxbx (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2015 Dziękujemy za polecenie naszej firmy Grzegorz00, Na start możemy zaproponować Ci pakiet VZ1 lub VZ2 dostępne pod adresem: https://hitme.pl/serweryvps_openvz/ Nie potrafię konkretnie powiedzieć który z tych dwóch pakietów będzie dla Ciebie lepszy, możesz wybrać samodzielnie a w razie czego przejść na wyższy, ewentualnie podaj mi więcej informacji w prywatnej wiadomości i pomyślimy co z tym fantem zrobić. Jeśli chodzi o stabilność i wydajność, nasze serwery stoją na profesjonalnym sprzęcie więc takie zjawiska to u nas rzadkość, pamiętaj że w razie problemów zawsze możesz skontaktować się z naszym supportem. Pod serwer SAMP i forum(zakładam MyBB czy też IPB, unikaj tylko phpBB syf by Przemo) najlepiej VZ2 się nada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzegorz00 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2015 Pod serwer SAMP i forum(zakładam MyBB czy też IPB, unikaj tylko phpBB syf by Przemo) najlepiej VZ2 się nada A jak oceniasz gwarancje i sam pakiet biznes-host, mowa tu o VPS 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EvoBattle 33 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2015 Witam.Zachęcam do przejrzenia oferty BlazingFast.io - > o ile zależy Ci na stałym dostępie do usługi i przede wszystkim potężnej infrastrukturze, która ochroni Cię przed atakami typu ddos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2015 A jak oceniasz gwarancje i sam pakiet biznes-host, mowa tu o VPS 2 Co do gwarancji to się nie wypowiem - ostatnio na forum ludzie narzekali że BH zalicza pady. Do tego łącze ciut malutkie w porównaniu do HitMe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach