bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2015 Czy ktoś tego używa? http://www.modulesgarden.com/products/whmcs/dns_manager/features Zastanawiam się na zakupem ale chciałbym poznać opinie na temat tego modułu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylver74 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2015 nie używałem, ale inne moduły spełniają swoje zadanie i dobrze się z nimi pracuje z tej firmy więc i ten będzie w 100% ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2015 To za wiele mi nie mówi , również mamy inne moduły ale tego akurat nie. Stąd moje pytanie ponieważ chcemy go wykorzystać pod darmową usługę DNS skoro licencje od WHMCS mamy wolne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2015 Weź triala i przetestuj sam. Dla mnie działa ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2015 Weź triala i przetestuj sam. Dla mnie działa ok. Właśnie mam zamiar to zrobić, a dokładnie jestem w trakcie przygotowania małego środowiska testowego. Jeżeli działa to tak jak jest opisane to wprost GENIALNIE! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach