xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2015 Witam, chcę kupić aplikację z Google Play lecz nie wiem jak to zrobić gdyż Google wciąż traktuje nasz kraj po macoszemu (a ile na tym traci ). Nie mam karty kredytowej. Paypala u nas nie ma. BZWBK zakończyło rejestrację nowych kont internetowych Ktoś zna jakiś sposób? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cdcd 29 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2015 pp nie może założyć obywatel PL ? az karta kredytowa do Gplay to debetowa zwykła nie wystarczy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2015 W Polsce Google nie przyjmuje płatności przez Paypal. Wymagana jest karta kredytowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2015 Karty płatnicze też są akceptowane. Nie masz żadnej wypukłej karty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2015 No nie mam bo nie potrzebowalem nigdzie sama plaska wystarczy do codziennego wygodnego zycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2015 Na pewno karty Inteligo (płaskie) były akceptowane przy płatnościach on-line. Inne - niestety nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2015 Kup sobie voucher do google play . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2015 W Polsce Google nie przyjmuje płatności przez Paypal. Wymagana jest karta kredytowa. Ja używałem zwykłej debetowej zarówno w google play jak i na steamie i przechodzi bez problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cdcd 29 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2015 W Polsce Google nie przyjmuje płatności przez Paypal. Wymagana jest karta kredytowa. od kiedy jest wymagana? parę dni temu jeszcze debetowymi się dało płacić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2015 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blfr 225 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2015 Nie jest wymagana ani karta kredytowa, ani embosowana (wypukła), wystarczy debetowa, chociaż nie każdy bank pozwala. Ale nawet mBank pozwala, więc bez stresu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adgwe46 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2015 alior tez pozwala. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2016 Większość pozwala, w tym moje PKO, tylko należy się upewnić, że funkcja płatności internetowych jest włączona. W PKO chociażby standardowo karty (zwykłe, debetowe) mają ustawiony limit płatności internetowych na 0,00 zł, wystarczy zmiana w serwisie internetowym i już wszystko śmiga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2016 nie sądzę by były jeszcze takie co nie pozwalająjak jest problem pytac bank o transakcje internetowe lub moto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach