Gość Web-Support Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2015 Witam, potrzebuję VPS pod prywatny, 32 slotowy serwer TS3. Chcę wyłącznie takie parametry: 750 MHz 1 rdzenia, 128 MB RAM, 2 GB(pod system i ts3+pare ikon) dysku i 6-7 Mb/s łącza (max. 20-25 GB/mc). Nie chcę więcej, więc jeśli ktoś ma zamiar zaoferować coś innego to niech nie oferuje nic. Jaka cena ewentualnie za takie malutkie wirtualne pudełeczko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2015 Sprzedają w ogóle tak małe parametry? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2015 https://www.arubacloud.pl/vps/oferta-virtual-private-server.aspx serwer S polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2015 Może Cię zainteresuje http://datahost.pl/voice-vps.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaziu 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 13, 2015 Jak chcesz to możesz postawić to u mnie na dedyku, a w zamian dorzucisz mi się do utrzymania serwera. Jak jesteś zainteresowany to pisz na priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2015 Jak chcesz to mogę Ci postawić takiego TSa u siebie za free (ewentualnie za jakąś reklamę jak będę potrzebował). W razie czego daj znać. Serwer w Polsce (Poznań) firma Biznes-Host. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2015 Za 5 zł/msc mogę Ci to zaoferować Pisz na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emay 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2015 Haha gorzej jak będziecie mieli DDoSy przez tego TSa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PCziomal 16 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2015 @emay: Nie sądzę żeby komuś się chciało DDoSować 32-slotowy serwer TS3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach