mancin 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2006 Witam Dzisiaj w godzinach 18.00 -19.30 doswiadczyłem padu łącza z TK . Czy u Państwa korzystajacych z tktelekom tez były problemy? Przyznam,że po 4 latach w tepsie nie wiedziałem co to jest pad łącza. Teraz już wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2006 Jakieś problemy były, ale ja tutaj mówie o łączu dostępowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2006 @mancin: nic nowego, poczytaj archiwum pl.internet.polip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mancin 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 7, 2006 dzisiaj znowu to samo , ale juz tylko na 15 minut , do wczorajszego się przyznali, do dzisiejszego już nie Pozytywnym efektem jest spadek pingów - w niektórych przypadkach o połowę (np onet miałem 28 ms, teraz jest 15 , wp przedtem 12 teraz jest 9-10 . Tak na marginesie, zakładając to łącze miałem przyjemność odwiedzić serwerownię TK ("bo szef tam jest i tylko on może protokół podpisać") i "tak dla jaj" spytałem się jak często ten sprzęt pada...admin powiedział "nigdy proszę pana, my tu zbyt ważnych klientów mamy" hehe Edit : Dzizas, dzisiaj znowu i to na 3 godziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach