pWI 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2015 Zacząłem sobie pisać prostą stronę w htmlu i cssie. Wszystko z automatu ustawiałem za pomocą: position: absolute; I dopiero jak zmniejszyłem okno oświeciło mnie, że nie dostanę takiego efektu jaki chciałbym uzyskać. Wszystko poza tłem się przemieszcza, ale to jest oczywiste. Problem w tym, że już trochę tego mam i niekoniecznie chce mi się to przerabiać lub pisać od nowa. Można w jakiś łatwy sposób (bez zmiany wszystkiego w cssie) dodać takie skalowanie? Mam jeszcze jedno pytanie. Ustawiałem pozycję obrazków przy użyciu top, left, top i podawałem wartości procentowe. Czy to ma jakiś sens? Wydaje mi się, że niekoniecznie o to w tym chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Filip Nowacki Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2015 Niezbyt da się to łatwo naprawić. Spróbuj z http://www.w3schools.com/cssref/css3_pr_mediaquery.asp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2015 Pytanie co chcesz skalować i jak? Chcesz mieć responsywne obrazki czy responsywną stronę? Na jedno i drugie jest kilka możliwości. Powiedz coś więcej (co już masz, jaki będzie typ i charakter strony, w czym i pod co piszesz) to będzie można doradzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach