Igorek 26 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2015 Potrzebuje router wifi, który jednocześnie odbierze sygnał wifi z znacznej odległości (mam do dyspozycji 2 anteny jedną z standardowym okrągłem wejściem a drugą z RJ45) a następnie udostępni sygnał wifi. Chyba, że taniej będzie kupić 2 routery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desavil 88 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2015 Może jakiś Access Point z obsługą trybu Bridge po WiFi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2015 Do odbioru kup sobie coś porządnego jeżeli odległość jest dość duża. Coś z http://www.mikrotik.org.pl/ może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Z 236 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2015 Zrób foto tej "anteny" z RJtką Do drugiej anteny możesz kupić Ubiquiti Bullet, ale też nie wiadomo na jakie pasmo.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2015 zdjęcie wyśle jutro bo to u sąsiadki na dachu wisi. Do odbioru użyłem starego blackboxa, którego miałem i swoją antenę z okrągłem wejściem. Do nadania jakiegoś linksysa jej podłączyłem, ale chciałem wszystko w jednym mieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adgwe46 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2015 Podeslij fotkę ziomek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2016 Wiem zapomniałem zrobić zdjęcia a teraz wyjechała wraca za tydzień. Pamietam o tym zdjęciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach