SSL 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2015 Do sprzedania forum Xbox360iso.pl W sieci od 2012 roku Znane oraz posiadające wielu aktywnych użytkowników Cena - 2800 brutto. platnosc paypal, przelew e-mail: xbox360isopl@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2015 Czy aby forum na pewno jest na sprzedaż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2015 Jakieś potwierdzenie własności? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SSL 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2015 na miala zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2015 Uważajcie oszust, na biznesforum sprzedaje to samo forum z innego nicka i emaila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SSL 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2015 a muszę mieć te sami nicki na forum? wieczorem badz jutro podesle dowody potwierdzajace wlasnosc przedmiotu. pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2015 Tak jak i mi podsyłałeś google anali podpięte bo wykonywałeś pracę na zlecenie ? Stary zajmij się swoim życiem bo jeżeli to faktycznie Ty, który w wieku 19 lat rzucił szkołę i narobił rodzicom długów to gratuluję inteligencji btw. gratuluje też zeznań "Nie mam pieniędzy bo wydałem na balet" "sprzedałem nie swój portal - tak wiem to" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2015 (edytowany) Od kiedy to finansowo odpowiadają rodzice za 19-stolatka? Edytowano Grudzień 4, 2015 przez pekus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2015 Od kiedy dzwonią z prośbą aby nie miał nic w papierach.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekus 31 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2015 wow... ja za jeden przekręt zostałbym wyrzucony z domu na bruk... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MaxPan Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2015 (edytowany) Na PiO wczoraj próbował również sprzedawać sklep ze sprzętem komputerowym który ma obrót 20k miesięcznie za 2900 Foto z forum które sprzedaje: Edytowano Grudzień 5, 2015 przez MaxPan (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stankovi23 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2015 Proszę uważać na oszusta. Jestem właścicielem tego forum. Forum faktycznie jest wystawione na serwisie Allegro. Użytkownik, który założył ten temat wyszukuje aukcje i wstawia ogłoszenia na forach podszywając się pod właścicieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2015 Czyli miałem rację ale ubaw masakra.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2015 Blokada + ban. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach