SSL 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2015 Interesuje mnie zrobienie/edycja stylu pod ipb 4.x na forum. Mam pomysł na styl (zagraniczne) forum, na którym można się wzorować. Cena za wykonanie: 400zł max=. - zależy od wykonania! e-mail: ireneusz.jachowiec@gmail.com (ODPOWIADAM DO 10 MINUT) skype: ireneusz.jachowiec PILNE! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PLAC XXX 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2015 Typ to oszust, administracja na PW już dostała odpowiednie rzeczy potwierdzające moje słowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2015 Typ to Joachim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PLAC XXX 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2015 Dokładnie. Pan Joachim B vel Młynek, mam nadzieje, ze ktos sie z nim odpowiednio za wszystkie oszustwa rozliczy vo gowniarz czuje sie bezkarny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2015 Odnośnie mojej sprawy z forum. Sprawa trafiła na policję, po miesiącu nalot i zwrot pieniędzy od rodziców Joachima. Więc nie wiem czy to on, bo podobno ma niezły szlaban Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2015 To on Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hello33 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2017 Polecam zajrzeć na stronę www.themeforest.net.pl. Tam specjaliści na pewno pomogą w doborze jakiegoś szablonu. Wybór jest całkiem spory, więc na pewno znajdziesz to czego szukasz. Ceny również są niskie, więc pewnie w swoim kryterium się zmieścisz, jeśli interesuje Cię tylko szablon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2017 Polecam zajrzeć na stronę www.themeforest.net.pl. Tam specjaliści na pewno pomogą w doborze jakiegoś szablonu. Wybór jest całkiem spory, więc na pewno znajdziesz to czego szukasz. Ceny również są niskie, więc pewnie w swoim kryterium się zmieścisz, jeśli interesuje Cię tylko szablon. Na themeforest nie znajdziesz szablonów pod IP.Board (IPS Community Suite) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siebek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2017 Niezły odkop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach