Marek Miklewicz 2 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2015 Witam Podejmę zlecenia administrowania serwerami, głównie pod względem hostingu, głównie serwery oparte o panel DirectAdmin inne do uzgodnienia, możliwa współpraca stała w maksymalnym wymiarze 1/2 etatu np. w firmie hostingowej, lub na zasadzie zleceń dorywczych. Obecnie pod stałą opieką mam jeden serwer w firmie hostingowej oparty o DirectAdmina oraz kilka serwerów na zasadzie podejmowania zleceń. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt: GG 1249775 skype: marsonlub PM na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2015 Dane firmy ? Budżet ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek Miklewicz 2 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2015 Dane firmy ? Budżet ? Jestem osobą prywatną (freelancerem), w grę wchodzi umowa o dzieło, ceny jak napisałem ustalane są indywidualnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LANcaster (kotkowicz.pl) 52 Zgłoś post Napisano Grudzień 6, 2015 Jestem osobą prywatną (freelancerem), w grę wchodzi umowa o dzieło, ceny jak napisałem ustalane są indywidualnie. Stawka godzinowa zatem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach