Rolej 58 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2015 Cześć. Przeglądając co mi zalega w szafie, natrafiłem na tablet Denvera TAC-70051. Budżetówka, skądś dostałem. Mam z nim problem, otóż jego ekran nie do końca raczy mi odpowiadać na gesty. Znaczy się tak - od połowy ekranu w dół jest wszystko w porządku ale od połowy w górę już nie chce odpowiadać. Co może być tego przyczyną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2015 Digitizer siadł pewnie. Zobacz czy nie masz pękniętego ekranu albo czy ci się na żółto nie podświetla element kliknięty (taki przypadek brat miał że musiał klikać 2 razy bardzo szybko i po sekundzie trzeci raz żeby wejść w element. Pomogło przywrócenie do ustawień fabrycznych po 30 minutach klikania) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2015 Nic takiego się nie wyświetla, ekran pęknięty nie jest. Spróbuje z tym klikaniem, może coś wskóram. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ADRIAN13 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2015 Jak masz kabel OTG to podłącz myszkę i tym przywróć do fabrycznych na pewno będzie szybciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2015 Przywróciłem go, jednak to nic nie pomogło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2015 No to pewnie musisz wymienić digitizer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2015 No cóż. Czeka go ściana. Dzięki wielkie. Masz plusa u mnie Kamikadze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach